ՆԱԽԱԳԾԵՐԻ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒՄԸ ՓՈՔՐ ԵՎ ՄԻՋԻՆ ՁԵՌՆԱՐԿԱՏԻՐՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐՈՒՄ - Ղահրամանյան Մարինե (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2016)
Հոդվածում նկարագրվում և վերլուծվում են նախագծերի կառավարման մոտեցումները, կիրառումը և կարևորությունը ՓՄՁ-ի համար։ Մանրամասն նկարագրվում են նախագծերի կառավարման հիմնական փուլերը և այն, թե նախագծային կառավարման կիրառումը ինչպես է բերում ՓՄՁ-ի մրցակցային առավելությանը։