ՑՈՒՑԱԴՐԱԿԱՆ ՏԻՊԻ ԱՆՁԻ ՊԱՀԱՆՋՄՈՒՆՔՆԵՐԻ ԴՐՍԵՎՈՐՄԱՆ ԱՌԱՆՁՆԱՀԱՏԿՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ: - Առաքելյան Աննա (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2016)
Հոդվածում ներկայացված են 2-րդ կուրսի ուսանողների հետ իրականացրած գիտափորձի արդյունքները: Հոդվածում ներկայացված են հիմնական պահանջմունքների և անձի ցուցադրական տիպի համահարաբերակցման արդյունքները, վերլուծված են փոխհարաբերության դրսևորման առանձնահատկությունները: Հետազոտության արդյունքները ցույց են տվել, որ փոխհարաբերության դրսևորման առանձնահատկություններում որոշիչ դեր ունեն նաև մասնագիտության բնութագրերը: