ՁԵՌՆԱՐԿՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ԿԱՌԱՎԱՐՄԱՆ ԺԱՄԱՆԱԿԱԿԻՑ ՄՈՏԵՑՈՒՄՆԵՐԻ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆ - Ղահրամանյան Մարինե (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2016)
Ժամանակակից կազմակերպությունների ռազմավարական կառավարման ամենապահանջված եւ տարածված գործիքներն են համարվում նախագծային և գործընթացային կառավարման մեթոդները: Հոդվածում նկարագրվում եւ վերլուծվում է յուրաքանչյուր մեթոդը և ներկայացվում է՝ ինչպես է այդ երկու մոտեցումների համատեղ կիրառումը բերում կազմակերպության մրցակցային առավելությանը: