ՄՏԱՎՈՐ ՍԵՓԱԿԱՆՈՒԹՅԱՆ ԱՄԲՈՂՋԱԿԱՆ ԱՄՐԱԳՐՄԱՆ ԱՆՀՐԱԺԵՇՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ՀՀ ՍԱՀՄԱՆԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ՄԵՋ - Թևոսյան Լիա (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2021)
Հեղինակը, հաշվի առնելով գիտության և տեխնոլոգիայի զարգացման արդի միտումները թվային տնտեսության զարգացման դարաշրջանում, սույն հոդվածում անդրադարձ է կատարել մտավոր սեփականության օբյեկտների իրավական կարգավորմանն ու պահպանությանը սահմանադրաիրավական տեսանկյունից: Վերլուծության արդյունքում առաջարկվել է օրենսդրության ներդաշնակության նպատակով ՀՀ Սահմանադրության մեջ կատարել անհրաժեշտ լրացում։