ԽՈՐՀՐԴԱՐԱՆԱԿԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՄԱՆ ՀԱՄԱԿԱՐԳԻ ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԳԾԵՐԸ: - Մանուկյան Մարտին (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2017)
2015թ. դեկտեմբերի 6-ին Հայաստանի Հանրապետությունում հանրաքվեի միջոցով բովանդակային և ծավալային առումով նշանակալից փոփոխություններ կատարվեցին ՀՀ Սահմանադրության մեջ: Սույն հոդվածում համառոտ անդրադարձ է կատարվել այդ փոփոխությունների արդյունքում խորհրդարանական կառավարման համակարգի առավելությունների, օրենքների ընդունման գործում Ազգային ժողովի առանցքային դերի ,ինչպես նաև պատգամավորի սահմանադրական կարգավիճակի մի քանի հարցերի: