ՊՈՌՆԿՈՒԹՅԱՄԲ ԶԲԱՂՎԵԼՈՒ ՈՐԱԿՄԱՆ ՀԻՄՆԱԽՆԴԻՐՆԵՐԸ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅՈՒՆՈՒՄ - Իսրայելյան Գևորգ (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2018)
Հոդվածը նվիրված է Հայաստանի Հանրապետությունում պոռնկությամբ զբաղվելու որակման հիմնախնդիրներին: Հեղինակը ներկայացնում է պոռնկությամբ զբաղվելու իրավաբանական կազմի նկարագիրը, արարքի որակման գործընթացը հեշտացնելու և միատեսակ իրավակիրառ պրակտիկա ապահովելու համար հիմնավորում է որոշակի օրենսդրական փոփոխությունների կատարման անհրաժեշտությունը: