ՄԱՍՆԱԳԻՏԱԿԱՆ ՀՄՏՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ԶԱՐԳԱՑՈՒՄԸ ՈՐՊԵՍ ՄԿԾ ՄԵԹՈԴԱԿԱՆ ԲԱՂԱԴՐԱՄԱՍ - Օհանյան Սուրեն; Բաբայան Իրինա (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2018)
Հոդվածում ներկայացված են շրջանավարտների գործնական հմտությունների զարգացմանը, դրանց լուծման ուղիներին, մասնավորապես՝ կառուցվածքային ստորաբաժանումների ձևավորմանը Եվրասիա միջազգային համալսարանի փորձին առնչվող հիմնավորումներ: