ՄԱՐՔԵԹԻՆԳԻ ԶԱՐԳԱՑՄԱՆ ՄԻՏՈՒՄՆԵՐԸ ՌԵՍՏՈՐԱՆԱՅԻՆ ԲԻԶՆԵՍՈՒՄ - Ավետիսյան, Լիլյա (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2024)
Հոդվածում ներկայացվել են ռեստորանային մարքեթինգի արդի միտումները, բացահայտվել են հյուրընկալության ոլորտում գործող կազմակերպությունների նորարարական գործունեության առանձնահատկությունները, դիտարկվել են ռեստորանների խթանման համար կիրառվող հիմնական մարքեթինգային գործիքները, ինչպես նաև վերլուծվել է ՀՀ ռեստորանային բիզնեսի ներկա վիճակը, վերհանվել են Հայաստանի ռեստորանային ոլորտում մարքեթինգային գործունեության հիմնախնդիրները և հետագա զարգացման հնարավորությունները: