ՀԱՄԱԼՍԱՐԱՆԱԿԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՄԱՆ ԲԱՐԵԼԱՎՄԱՆ ՄԻ ՔԱՆԻ ՀԱՐՑԵՐ - Օհանյան, Սուրեն; Բաբայան, Իրինա (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2017)
Հոդվածում բարձրացված են բարձրագույն մասնագիտական կրթության մասին ՀՀ օրենքի նախագծի վերաբերյալ մի շարք գործնական բնույթի առաջարկություններ։ Դրանք առավելապես վերաբերում են համալսարանական կառավարման օպտիմալացման, հատկապես երկրի տնտեսական համակարգից բխող մասնագիտական կրթության իրականացման գործում շուկայական-մրցակցային լծակների օգտագործմանը։