ԷԼԵԿՏՐՈՆԱՅԻՆ ՆՈՐ ՄՈՏԵՑՈՒՄՆԵՐԸ՝ ՈՐՊԵՍ ՍՈՑԻԱԼԱԿԱՆ ՑԱՆՑԵՐՈՒՄ ՏԵՂԵԿԱՏՎՈՒԹԱՆ ՏԱՐԱԾՄԱՆ ՄԻՋՈՑՆԵՐ - Մանասյան, Արմինե (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2017)
Սույն հոդվածում համեմատական վերլուծության են ենթարկվել սոցիալական ցանցերում տեղեկատվության տարածման առավել հայտնի էլեկտրոնային գործիքները՝ մասնավորապես բջջային հավելվածները, որոնք մեծ դեր ունեն գործարար միջավայրում և ուղղված են մրցակցության պայմաններում կազմակերպությունների արդյունավետ գործունեության բարձրացմանը: Հոդվածում մատնանշվել են նաև այդ գործիքները տեղայնացնելու անհրաժեշտությունը Հայաստանի Հանրապետյան տնտեսության և կրթության ոլորտում՝ հաշվի առնելով միջազգային փորձը: