ՔՐԵԱԻՐԱՎԱԿԱՆ ՊԱՏԻԺՆԵՐՆ ԸՍՏ ՀՀ ՔՐԵԱԿԱՆ ՕՐԵՆՍԳՐՔԻ ՆՈՐ ՆԱԽԱԳԾԻ - Տեր-Օհանյան, Նարեկ (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2018)
Սույն գիտական հոդվածը նվիրված է ՀՀ քրեական օրենսգրքի նոր նախագծում սահմանված պատժատեսակներին և դրանց առանձնահատկություններին։ Դրանում կատարված են նոր պատժատեսակների վերլուծություններ, որոնք ուղղված են ՀՀ-ում պետության կողմից իրականացվող կազմակերպական-կառավարչական, քաղաքական, տնտեսական, մշակութային և այլ փոփոխությունների արտացոլմանը քրեաիրավական հարաբերություններում։