ԻՆՉ ԲՈՎԱՆԴԱԿՈՒԹՅՈՒՆ ԿԱՐՈՂ Է ՈՒՆԵՆԱԼ ՈՒՍԱՆՈՂԻ ԱՎԱՐՏԱԿԱՆ ԱՇԽԱՏԱՆՔԻ ՆԱԽԱԲԱՆԸ - Պոտոսյան, Կարեն (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2018)
Սույն հոդվածում ներկայացված է հեղինակի «Կալանավորումը` որպես խափանման միջոց» ավարտական աշխատանքի ներածությունը, որը կարող է դիտարկվել որպես նմուշօրինակ այլ ավարտական աշխատանքների կատարման համար: