ՌԱԶՄԱԿՐԹԱԿԱՆ ՈԼՈՐՏՈՒՄ ԿՐԹՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՄԱՆ ՀԻՄՆԱՀԱՐՑԵՐԸ - Մանասյան, Արմինե (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2018)
Սույն հոդվածում ներկայացված է պետության դերը բարձրագույն կրթության կառավարման գործընթացում, լայնորեն վերլուծվել է Հայաստանի Հանրապետության ռազմական կրթության` որպես ընդհանուր կրթության բաղկացուցիչ մասի կառավարման համակարգը, ընդգծվել են այդ համակարգի կառավարման հիմահարցերը, առաջարկվել են դրանց հաղթահարման մեխանիզմեր: